Ling Fluent

Ling Fluent – umiddelbare resultater og kort læring av et fremmedspråk

Åtte fremmedspråk og en unik metode for å lære dem. Er dette umulig? Ling Fluent indikerer at dette er det mest oppnåelige. Og så videre!

Ideen om Ling Fluent er ekstremt enkel: bare start programmet og velg fra listen over tilgjengelige språk det du trenger for å begynne å lære. Selve applikasjonen vil vise oss tilpassede sett med nye ord, som er gruppert i instinktive grupper, f.eks. helse, arbeid, familie, tilrettelegge for generell læring. Og så bør du bare handle sammen med tipsene på skjermen – forstå de neste ordene, lære å bruke dem i virkelige setninger og til slutt forstå deres polske betydning. Læringsformen Ling Fluent utviklet av eksperter er en effektiv og ekstremt tilgjengelig måte å lære et stort ordforråd på et fremmed språk, og dermed enkelt og greit å kommunisere på ferieturer eller under internasjonalt arbeid. Det er viktig at strategien påvirker studenter i alle aldre; det har ikke noe å si om du knapt begynner å lære et bestemt språk eller om du allerede har taklet det – metoden er universell og fungerer derfor så effektivt selv for personer som begynner å lære i en avansert alder. Bruken av den elektroniske e-læringsplattformen påvirker også effektiviteten av metoden, fordi det å lære nye ord blir ekstremt interessant, effektivt og variert. I tillegg kan du også bekrefte statusen for dine kvalifikasjoner og fremskritt oppnådd fortløpende, og ved å gjenta øvelsene effektivt konsolidere ordene som læres og lære å bruke dem i daglig mellommenneskelig kommunikasjon.

Ekspertuttalelse

Jeg har vært lærer i engelsk og fransk i nesten tjue år. Jeg jobbet på skoler og ga veiledning, og så ordentlig på språkferdighetene til polakker i alle aldre. Og disse er enorme, men de mangler vanligvis riktig lærer eller effektiv teknikk for å lære og bevare den tilegnede kunnskapen. Da Ling Fluent-metoden dukket opp på markedet, testet jeg den umiddelbart og la merke til at det var akkurat det studentene mine og jeg forventet. Spesielt siden det er en teknikk basert på e-læring, som lærer på en tilgjengelig måte, men samtidig utrolig intuitiv. Ling Fluent vil tillate deg å lære opptil åtte fremmedspråk, fordi du under læring bruker de samme områdene i hjernen som ungdommelig barn bruker, og som er ekstremt aktive i denne perioden. Takket være dette lærer vi ord og uttrykk mye raskere, og de er lettere å huske.

Hvor kommer dens effektivitet fra?

Imidlertid er det ubestridelige treffet som jeg beundrer som spesialist i språkopplæring, formen og teknikken som brukes. Til å begynne med å lære det nye ordet, lære det senere i formuleringen og bare til slutt lete etter dets oversettelse, blir vi vant til det mye mer effektivt og raskere enn hvis vi gjorde det i omvendt kronologi. Denne formen for læring muliggjør bedre bruk av sinnet og intensiverer prosessen med å huske nye ord betydelig. Når jeg underviser i fremmedspråk, er jeg oppmerksom på å utvide ordforrådet mitt først, og deretter presentere den eksakte grammatikken. Ling Fluent er nettopp basert på denne verdien, slik at du kan lære et stort antall fremmede ord, legge dem riktig i setninger og bruke dem i en praktisk sammenheng. Og dette er mye viktigere i naturlig språkkommunikasjon. Så jeg anbefaler denne strategien og programmet som et effektivt og effektivt apparat for å lære andre språk, noe som gir tilfredsstillende første resultater umiddelbart etter en veldig rask periode.

Kundenes mening

Jacek 22 år gammel
I alle årene på skolen har jeg ikke lært språk så vel som med Ling Fluent

Mirek 41 år gammel
Jeg måtte lære engelsk raskt fordi jeg skulle til utlandet. Ling Fluent hjalp meg med å gjøre dette raskt

Iza 28 år gammel
Det fungerer. Vi bruker denne teknikken med en partner, og vi gjør begge uttrykkelige fremskritt!

Beata 31 år gammel
Jeg vil anbefale! Jeg utvikler allerede det tredje språket mitt så effektivt, og jeg kan lett komme sammen.

Karol, 18 år gammel
Stor forberedelse til Matura eksamen, designet øvelser og praktisk bruk av programmet.

Przemysław 55 år gammel
Jeg var mistroisk fordi jeg lærte språk på min alder? Men Ling Fluent virket virkelig!